Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا استان اصفهان با توجه به کمبود ۲.۵ مترمکعب بر ثانیه آب شرب و بهداشت در اصفهان، گفت: در حال حاضر تنها راه برای جبران این کمبود، مدیریت مصرف است و توزیع عادلانه آب همواره در دستور کار شرکت آبفا استان اصفهان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ ناصر اکبری گفت: متاسفانه ظرفیت تامین آب اصفهان با نیاز آبی آن یکسان نیست و نیاز آبی اصفهان نسبت به تیر ماه بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافته و این نیاز، مازاد آبی است که به شبکه توزیع آب اصفهان تحمیل شده است و این امر بعضا موجب افت فشار آب در طبقات بالای ساختمان ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش دمای هوای اصفهان و آخرین وضعیت تامین آب شرب، اظهار کرد: تا روز ۳۰ تیر ماه دمای هوای اصفهان بین ۳۵ تا ۳۶ درجه بوده است و از ابتدای مرداد ماه تاکنون دمای هوای اصفهان با رسیدن به ۳۸ تا ۳۹ درجه، سه درجه گرمتر شده است و هر درجه افزایش دمای هوا بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ لیتر بر ثانیه معادل ۲ تا ۳ درصد بر مصرف آب  شرب اضافه می کند.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا استان اصفهان همچنین با بیان اینکه روزانه به طور متوسط حدود ۱۰ لیتر برای شستشوی میوه و سبزیجات از سوی خانواده ها مورد استفاده قرار می گیرد، تاکید کرد: ساکنان منازل ویلایی در اصفهان می توانند از طریق آب خاکستری نسبت به آبیاری باغچه های خود اقدام کنند، همچنین در صورتی که کولرهای آبی سایبان داشته باشد حدود 3۰ لیتر مصرف آب آن کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ درصد منابع آبی اصفهان از چاه های فلمن و چاه های متفرقه شهرها  و ۹۰ درصد از تصفیه خانه بابا شیخعلی تامین می شود، تصریح کرد: در توزیع عادلانه آب اختلاط دو منبع آبی با یکدیگر انجام می شود، از سوی دیگر آب چاه ها با تایید شبکه بهداشت استان وارد مدار توزیع شرب و بهداشت می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب اصفهان آب شرب مصرف بهینه مدیریت مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آنها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استاندارد‌های بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود، اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهر‌ها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهر‌ها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • هوای اصفهان گرم‌تر می‌شود/ تداوم وزش باد شدید
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • باد و باران در اصفهان/ سامانه بارشی جدید در راه است
  • باد و باران پدیده غالب اصفهان/ سامانه بارشی جدید در راه است
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • بیشترین بارش باران در کوهپایه اصفهان ثبت شد/تداوم روند کاهشی دما
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد